DNA + epigenetica

MUHDO DNA analyse en aanbevelingen

Muhdo is een Healthcheck op basis van DNA uit speeksel. 

Ontvang de DNA resultaten, biologische leeftijd, DNA-based fitnessprogramma in de uitgebreide Muhdo App.

 

Bekend van TV!

RTL 4 programma: Lekker in je vel

Brochure

online brochure door Muhdo

Gezondheids inzichten:

Hoe werkt het?

Stap 1

Bestel jouw product bij jouw professional

Stap 2

Download de Muhdo App in de mobiele stores en registreer je.

Stap 3

 Volg de stappen op de handleiding en doe speeksel in het buisje

Stap 4

Doe het buisje in de bijgeleverde retourenvelop en doe die gratis in een PostNL brievenbus.

Stap 5

Klaar! tijdens het wachten op je DNA resultaten kun je alvast de Muhdo app ontdekken!

Meest gestelde vragen

Muhdo’s DNA-profilering kijkt naar een bepaalde subset van 1.000 genetische gebieden die specifiek zijn voor de menselijke gezondheid. Op basis van deze analyse van uw speekselmonster kunnen we meer dan 300 genetische gezondheidsrapporten leveren. Uw genetische samenstelling verandert niet in de loop van de tijd. Epigenetica bepaalt in wezen het gedrag van je genen. Je genetische aanleg is je blauwdruk bij de geboorte, je epigenetica kan worden veranderd door je levensstijl, voeding en omgeving. Epigenetische tracking (DNA Plus) stelt u in staat om inzicht te krijgen in uw biologische leeftijd, evenals uw gehoor-, oog-, geheugen- en ontstekingsgezondheid. We zullen u ook deskundige inzichten geven in hoe u deze resultaten kunt verbeteren, zodat wanneer u meer testen afneemt, u in de loop van de tijd actief verbeteringen kunt zien!

In het geval dat uw sample tijdens het transport verloren gaat, sturen we gratis een vervangende set. Mocht je vermoeden dat je sample nooit door ons is ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan het geval zijn als je binnen 2 weken na het terugsturen van uw sample niets van ons heeft vernomen. In het geval van meer dan 2 verloren samples, kunnen we om een ​​alternatief adres vragen om de vervangende kit naartoe te sturen.

Alle genetische gegevens van onze klanten zijn drievoudig vergrendeld. Ten eerste zijn onze klanten voor ons anoniem in de database van Muhdo. Elke klant krijgt een uniek ID-nummer, het is alleen met deze code dat de klant zijn eigen gegevens kan ontgrendelen en weergeven op zijn persoonlijke gezondheidsdashboard. Ten tweede worden alle klantgegevens versleuteld tijdens de datatraject. Ten derde worden de genetische gegevens van klanten op de beveiligde AWS-servers van Muhdo opgeslagen. Ten slotte voldoen we aan de zeer strenge Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Ons Laboratorium partner is wereldleider op het gebied van bioanalyse. Zij exploiteren meer dan 800 laboratoria in 47 landen.

Onze partner voldoet aan ISO 17025: 2005 . De certificering wordt toegepast op het Illumina Infinium genotyperingsprotocol ISO 17025: 2017 Accreditatie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

    Scroll naar top