Wat is Muhdo?

Muhdo is een uitgebreide healthcheck op basis van DNA uit speeksel. De DNA resultaten, inzichten én conclusies komen in een Online Portal voor Health Professionals.

Muhdo is ontwikkeld samen met wetenschappers en is volledig wetenschappelijk onderbouwd.

Health Professionals gebruiken Muhdo om hun advies te optimaliseren op het DNA van hun cliënt.

Bijvoorbeeld welke supplementen of vitaminen hebben het het meeste effect? Of welk voeding- of beweegplan is het effectiefst?

Persoonlijker dan het DNA wordt het niet!

Download Whitepaper

Wil je meer weten over (de wetenschap achter) Muhdo? scroll dan verder naar beneden of download hiernaast onze Whitepaper met alle uitleg en wetenschappelijke onderbouwing. Wil je een demo? klik dan hier

Hoe werkt het?

Allereerst moet de cliënt/patiënt een speekselmonster afnemen om het DNA te kunnen laten analyseren. Ze kunnen dit zelf thuis doen met een Muhdo Kit die ze bij jou (de health-professional) kopen. Jij kan op jouw beurt de kits bij ons inkopen. De marge bepaal je zelf.

Zodra het DNA geanalyseerd is krijg jij een zeer uitgebreide rapportage in jouw online Muhdo portal voor professionals.

Jij kunt deze conclusies en aanbevelingen verwerken in jouw persoonlijke advies aan de cliënt/patiënt. Hierna kun je er voor kiezen om de resultaten ‘vrij te geven’ aan de consument.

Als je ook zakelijke klanten hebt, is het ook mogelijk om geanonimiseerde management rapporten te genereren.

Ten slotte komt jouw (bedrijfs)naam op onze website met een link. 

Muhdo portal voor
Health professionals

Ons online portal voor health professionals. (Nederlandstalige versie verwacht in oktober 2021)

Wil je een demonstratie? klik dan hier:

Wat vind je in het online Muhdo Portal?

Speciaal voor Health professionals hebben we een de Muhdo online portal ontwikkeld. In dit portal houd je de DNA resultaten bij van alle cliënten. 

Jij ontvangt éérst de DNA resultaten en bepaalt zelf wanneer jouw cliënt ze ontvangt op de smartphone App.

In de Portal ontvang je, naast de DNA analyses, ook de conclusies  aanbevelingen. Allemaal onderbouwd door wetenschappelijke artikelen.

Naast de DNA resultaten en adviezen kun je ook tegen betaling een medisch rapport laten genereren. Voor deze optie moet je wel een (para)medische achtergrond hebben. Deze inhoud van dit medische rapport wordt niet vrijgegeven naar de cliënt.

 

Vragenlijsten

Patiënten kunnen in de Muhdo app vragenlijsten invullen. Zo vaak als ze willen. Bijvoorbeeld aan het begin, het midden en het eind van een begeleidingstraject. Alle gegeven antwoorden vind je in de Portal

'Geef vrij' functie

Jij ontvangt als eerste de DNA resultaten en bepaalt wanneer deze vrijgegeven worden aan de patiënt. Bijvoorbeeld nádat ze op gesprek zijn geweest.

Smartphone data

De smartphone van jouw patiënt registreert de stappen, activiteit, slaap en nog veel meer van zijn eigenaar. Al deze data wordt zichtbaar in de Portal.

Business en Management informatie

Voor werkgevers is er de mogelijkheid om, geanonimiseerd, Management informatie uit Muhdo te halen. t.b.v. een efficiëntere preventie en communicatie.

Producten

Muhdo heeft drie producten:

[supsystic-price-table id=9]

De afname

De test is een eenvoudige speekselafname die door de deelnemers zelf gedaan kan worden thuis. Het speeksel-sample kan eenvoudig geretourneerd worden.

De Analyse

Onderstaande eigenschappen worden geanalyseerd in het Laboratorium

De Resultaten

5 DNA Rapporten

meer dan 60 inzichten over de...

Epigenetica

Hoe werkt het voor de cliënt?

Stap 1

De cliënt bestelt het product bij jou (de health professional). 

Stap 2

Hij Download de Muhdo App in de mobiele stores en registreert zich.

Stap 3

Hij geeft z’n speekselsample volgens de handleiding

Stap 4

De cliënt kan het sample gratis en eenvoudig rechtstreeks naar het Lab sturen.

Stap 5

Klaar! Zodra de DNA resultaten beschikbaar zijn krijg je een bericht.

Wetenschap

Muhdo is een wereldwijde organisatie die samenwerkt met de beste wetenschappers en laboratoria. 

Muhdo gebruikt algoritmen om fysiologische uitkomsten te voorspellen op basis van bepaalde genotypen. Dit soort algoritmen worden ook toegepast op epigenetische wetenschap. We hebben een robuust systeem ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de nauwkeurigheid van onze verklaringen en aanbevelingen legitiem is en wordt ondersteund door de wetenschap.

Het Muhdo DNA-product concentreert zich op een specifieke subset van 1.000 ‘snips’ die onze fitnesskenmerken, blessurerisico’s, micro- en macronutriëntenmetabolisme, geestelijke gezondheid, slaappatronen en nog veel meer beïnvloeden.

Muhdo maakt in feite 300 rapporten van de 1.000 geanalyseerde snips. Ongeveer 2.000 genen coderen onze unieke identiteit en lichaamssamenstelling. Sommigen bepalen onze uiterlijke kenmerken, zoals lengte, de kleur van onze ogen en de vorm van onze neus. Terwijl anderen (ongeveer 1.000) onze interne lichaamssamenstelling bepalen, zoals hoe we voedsel metaboliseren, hoe efficiënt we micronutriënten omzetten, spierkracht en uithoudingsvermogen, atletische aanleg en letselrisico.

Wetenschappers

klik hier voor meer informatie over de wetenschappers achter Muhdo

Whitepaper

Wil je meer weten over de wetenschap achter Muhdo? Download onze wetenschappelijke whitepaper met alle wetenschappelijke onderbouwing.

Wil je een demonstratie? of heb je een vraag?

Wij zijn op zoek naar professionals die zich bij ons Muhdo netwerk willen aansluiten. Ben of Ken jij een professional en heb je interesse om Muhdo aan jouw diensten toe te voegen? Vul dan dit formulier in of stuur ons een mail naar: info@muhdo.nl. We nemen zsm contact met je op voor meer informatie en/of een demo.

Scroll naar top