Inzicht in het DNA van de organisatie (letterlijk)

DNA analyse uit speeksel
Werknemers app
Werkgevers portal

Een PMO/ DNA Healthcheck voor de werknemers en strategische adviezen voor de werkgever

Voor de werknemer

Werknemers ontvangen hun eigen resultaten overzichtelijk in de intuïtieve Muhdo smartphone app. In deze app staan al hun DNA resultaten, maar ook tegelijk een advies over hoe ze deze resultaten optimaal benutten. Aan de hand van de persoonlijke doelstelling; beantwoorde vragen; en uiteraard het DNA, krijg je maatwerk tools zoals bijvoorbeeld een uniek, maatwerk beweegplan, inclusief uitgebreide instructie(filmpjes). 

Voor de werkgever

Inzicht in het DNA van de organisatie

de werkgever krijgt (volledig geanonimiseerd) letterlijk inzicht in het DNA van de organisatie. 

PMO

Uitgebreide vragenlijsten i.c.m. medische begeleiding maken Muhdo een geschikte tool voor preventief medisch onderzoek (PMO)

Vitalere werknemers

Gemotiveerd door de app verbeteren werknemers direct hun leefstijl. Dit zorgt voor minder verzuim en hogere productiviteit

Doelgerichte preventie

Zeer doelgericht aanwenden van preventie budget dankzij inzicht in de sterktes en zwaktes van personeel.

Meetbare HR campagnes

Zie of een HR-campagne het gewenste effect heeft dankzij tracking van de smartphone: zoals stappenteller en rusturen

3 gezondheids-parameters

Het verloop van de algehele gezondheid dankzij 3 kpi's:
1. Smartphone leefstijl tracking
2. Gezondheidsscore uit vragenlijsten
3. Biologische leeftijd

De werkgevers portal:

Waar liggen de krachten en uitdagingen binnen de workforce?

Hoevaak wordt de app gebruikt door deelnemers?

Statistieken van aantal stappen, rusturen, beweging enz.

Verandering per dag, week en maand en jaar

Verloop van de gemiddelde biologische leeftijd

Demografische statistieken Muhdo deelnemers

Biologische leeftijd

Met behulp van Epigenetica kunnen we de biologische leeftijd van werknemers berekenen. 

Als de biologische leeftijd minder dan 2 jaar hoger is dan de chronologische leeftijd wordt dit als ‘gezond’ beschouwd.

Zie in de diagram het effect van 2,5 jaar Muhdo op de gemiddelde biologische leeftijd van de werknemers van dit bedrijf:

Download Muhdo Whitepaper

Wil je meer weten over (de wetenschap achter) Muhdo? Download hiernaast onze Whitepaper met alle uitleg en wetenschappelijke onderbouwing. Wil je een demo? klik dan hier

  De afname

  De test is een eenvoudige speekselafname die door de deelnemers zelf gedaan kan worden thuis. Het speeksel-sample kan eenvoudig geretourneerd worden.

  De Analyse

  Onderstaande eigenschappen worden geanalyseerd in het Laboratorium

  De Resultaten

  5 DNA Rapporten

  meer dan 60 inzichten over de...

  Epigenetica

  Wetenschap

  Muhdo is een wereldwijde organisatie die samenwerkt met de beste wetenschappers en laboratoria. 

  Muhdo gebruikt algoritmen om fysiologische uitkomsten te voorspellen op basis van bepaalde genotypen. Dit soort algoritmen worden ook toegepast op epigenetische wetenschap. We hebben een robuust systeem ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de nauwkeurigheid van onze verklaringen en aanbevelingen legitiem is en wordt ondersteund door de wetenschap.

  Het Muhdo DNA-product concentreert zich op een specifieke subset van 1.000 ‘snips’ die onze fitnesskenmerken, blessurerisico’s, micro- en macronutriëntenmetabolisme, geestelijke gezondheid, slaappatronen en nog veel meer beïnvloeden.

  Muhdo maakt in feite 300 rapporten van de 1.000 geanalyseerde snips. Ongeveer 2.000 genen coderen onze unieke identiteit en lichaamssamenstelling. Sommigen bepalen onze uiterlijke kenmerken, zoals lengte, de kleur van onze ogen en de vorm van onze neus. Terwijl anderen (ongeveer 1.000) onze interne lichaamssamenstelling bepalen, zoals hoe we voedsel metaboliseren, hoe efficiënt we micronutriënten omzetten, spierkracht en uithoudingsvermogen, atletische aanleg en letselrisico.

  Wetenschappers

  klik hier voor meer informatie over de wetenschappers achter Muhdo

  Privacy

  De statistische data is nooit te herleiden naar individuele werknemers. Alle genetische gegevens zijn drievoudig vergrendeld. Ten eerste zijn de gebruikers voor ons anoniem in de database. Elke klant krijgt een uniek ID-nummer, het is alleen met deze code dat de klant de gegevens kan ontgrendelen en laten weergeven op zijn eigen mobiele app. Ten tweede worden alle klantgegevens tijdens de datareis versleuteld. Dus zelfs áls iemand de gegevens zou weten te bemachtigen, is het anoniem versleuteld. Ten derde slaan we genetische gegevens van klanten op beveiligde AWS-servers op. Tot slot voldoen wij aan de zeer strenge Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

  Wil je een demonstratie? of heb je een vraag?

  Stel ‘m via de chat of vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! je kunt ook rechtstreeks een mail sturen naar: info@muhdo.nl

   Scroll naar boven